Telefoon: 053 536 00 43 / 06 51 66 35 57 E-mail: wim@carpediemscholten.nl

Wim Scholten

Natuurgeneeskundige Praktijk Carpe Diem in Losser heb ik, Wim Scholten, opgezet rond 2003.

Ik heb een technische achtergrond als bouwkundig adviseur, maar was tevens altijd geïnteresseerd in gezondheid, voeding en spiritualiteit. Hierin ben ik ook actief geweest door o.a. het geven van yogalessen.

Om dit werk te kunnen doen als erkend natuurgeneeskundig therapeut heb ik diverse opleidingen gevolgd (klik hier voor een overzicht) en ben voortdurend bezig mijn kennis en kunde uit te breiden. Ik ben natuurgeneeskundige, maar ook life science therapeut en paramedisch medium. Naast natuurgeneeskundige kennis heb ik ook psychosociale basskennis en psychosociale vaardigheden die ingezet kunnen worden.

Ik ben lid van beroepsvereniging VBAG; behandelingen worden dus vergoed onder de noemer natuurgeneeskunde.

Naast de fascinatie over de werking, anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam haal ik mijn inspiratie dagelijks uit de resultaten die bereikt worden. Er zijn snelle verbeteringen waar te nemen. Klachten waar cliënten al heel lang mee liepen verdwijnen, zoals bijvoorbeeld: huidziekten, hoofdpijn, migraine, darmproblemen, te weinig energie en allergieën.

Over het logo

Het logo symboliseert de opkomende zon, aarde en water.

"Carpe Diem" is Latijn voor “Pluk de dag”.

Voor mij is het waardevol om in het moment te leven en de tijd die ik heb goed te gebruiken en gelukkig te zijn. Ik vind het belangrijk dat iedereen kan genieten en wil daar graag een bijdrage aan leveren.

© 2017 Carpe Diem