Telefoon: 053 536 00 43 / 06 51 66 35 57 E-mail: wim@carpediemscholten.nl

SCIO

SCIOOm tot een goed resultaat te komen test ik met het SCIO programma. Dat geeft allerlei waarden en frequenties waardoor je een goede diagnose kunt stellen maar tevens kunt behandelen.

De SCIO is een computerprogramma dat frequenties van het lichaam meet, bijv. van de organen, en die vergelijkt met een norm. De waarden kunnen gemeten worden d.m.v. bandjes om de polsen en een hoofdband, maar het is ook goed mogelijk om dat zonder bandjes te doen, namelijk door de computer op zgn. “subspace” in te stellen. Dit is bij Carpe Diem meestal het geval.

SCIO meet, maar behandelt ook. Het programma zendt frequenties terug in tegengestelde golflengte.

Wat is SCIO?

SCIO (Scientific ConSCIOusness Interface Operatingsystem) is een uniek biofeedback instrument dat de respons meet van het ‘onbewuste’ lichaam op de uitgestuurde frequenties. De SCIO is inzetbaar voor zowel analyse als therapie:

SCIO scant het lichaam van de cliënt en kijkt o.a. naar virussen en tekorten, zwakke punten, allergieën, afwijkingen en voedselovergevoeligheden, etc. Het geeft een verslag van de biologische reactiviteit en resonantie in het lichaam en geeft behoeften aan, disfuncties en kwetsbare plekken. Deze informatie is fundamenteel anders dan die van bijvoorbeeld de röntgenfoto’s, bloedonderzoeken en andere onderzoekmethoden waar de reguliere geneeskunde gewoonlijk gebruik van maakt. SCIO-informatie zegt iets over de energetische staat waarin het lichaam zich bevindt en over de richting waarin het lichaam zijn energie stuurt.

Tijdens het testen resoneert het apparaat gedurende 0,01 seconde met duizenden weefsels, organen, nutriënten, toxinen en allergenen, en stelt het de mate vast waarin het lichaam daarop reageert. De in het lichaam onbewust aanwezige informatie wordt op de computer ‘bewust’ gemaakt door getallen en grafieken.

De verkregen resultaten geven gedetailleerde informatie over de mate van disbalans, toxiciteit, disfuncties en andersoortige zwakke plekken in het lichaam; om deze te herstellen, kiest SCIO vervolgens de passende oplossingen uit zijn database van ca. 950 verschillende therapeutische mogelijkheden.

BICOM- Bioresonantie

BicomMet bioresonantie  kunnen via het BICOM-apparaat ziektes en aandoenngen zoals astma, fybromyalgie, voedselallergieen, chronische vermoeidheid, reuma, pijnen, onduidelijke klachten en kwalen opgespoord en uitgeschakeld worden.
Het begrip resonantie is afkomstig uit het Latijn en betekent “weerklinken, meetrillen”. In de geneeskunde kan een menselijk lichaam meetrillen met een uitgezonden signaal als het signaal dezelfde frequentie heeft als het lichaam. Dat is het principe van de bioresonantie.
In de bioresonantie-therapie is een manier gevonden om de energie van de patiënt te meten, te moduleren en vervolgens te gebruiken ter genezing Deze methode werkt snel en eenvoudig.

Biotensor

BiotensorEen veel gebruikte behandelmethode is via de biotensor. De biotensor is een uniek instrument voor het testen van energetische toestanden en functies.

Alles in het universum bestaat uit trillingen en alles heeft een eigen trilling. Ook alle organen hebben verschillende trillingen ten opzichte van elkaar. De biotensor kan elke trilling opvangen en de onderlinge verschillen waarnemen. Op deze manier kun je ook beoordelen hoeveel energie er op een bepaald moment op een plaats zit, of bepalen of een middel, vitamine en/of mineraal geschikt is voor het lichaam en dan aangeven welke therapie op dat moment geschikt is. Het werken met de biotensor gaat heel snel en binnen een minuut kun je tientallen middelen en vragen testen.

Ik gebruik de biotensor voor het testen en uitvoeren van onderzoeken op het gebied van:

© 2017 Carpe Diem